Foto: marcy
zaručené pravé,voňavé a kvalitné domáce
250g
porcií
porcií
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
mliečko necháme postáť,aby sa nám zreteľne vyrysovala smotana
- 2
pozbierame smotanu,pri izbovej teplote necháme do druhého dňa na linke :-)
- 3
vo vyššej nádobe začneme švŕľať elektrickým mixérom
- 4
po vyzrážaní tuku,ho pekne preperieme v studenej vode,kým nie je čistá
- 5
zostane nám okrem mlieka,maslo a kvalitný mliečny nápoj,zvyknem pridať do cesta na chlebík,či do cesta na kysnuté koláče
- 6
a tu je kysnutý koláč
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
varecha.pravda.sk/recepty/domaci-tvaroh-a-maslo-fotorecep...