Kráľovské rezne

idanczi - bez fotkyidanczi, 12. januára 2013
Kráľovské rezne
Foto: idanczi
6
porcií
30 minút
príprava
60 minút
na 175 °C

Suroviny

1 kg
2 ks
200 g
1 ks
150 ml
 na vymastenie
200 g




Postup

  1. 1

    Klobásu, syr, šampiňóny a cibuľu nakrájame (nastrúhame). Rezne naklepeme, okoreníme a osolíme.

    Kráľovské rezne - obrázok 1
  2. 2

    Pekáč vymastíme, poukladáme rezne, klobásu, šampiňóny, časť cibule, syr, zvyšok cibule, syr a zalejeme smotanou. Zakryjeme a pečieme do mäkka, pred koncom odkryjeme. Podávame so zemiakmi (hranolkami) a zeleninovým šalátom.

    Kráľovské rezne - obrázok 2

Diskusia k receptu

gordonko
@danczi po prečítaní som čítal znova......hladal som spomínané rezne ,na fotke nenisú .....až v surovinách som našiel kuracie prsia ,,,nešanuj toľko ten foľák radšej o fotku viac ako menej nech máš dobrý fotopostup
recept sa mi páčí ,,,,skúsim ho
rein
Poznám tento recept a určite doporučujem aj ostatným.Fantázia
dogagador
uz sa to pecie, len som nemala smotanu....tak som dala mlieko, ale pri tom mnozstve tukov to moze byt uplne ok
dogagador
vyzeralo to presne tak, ako na obrazku, bolo to ale dost obycajne....ja viem, aj oci jedia, ale ved prave to ma dostalo....
marika9
Dnes som robila niečo podobné, ale ja nastrkám pod mäso aj zemiaky nakrájané na kolieska. Tie zemiaky sú hádam najlepšie.
3sandra3
nepoznám,,, pre mna novinka,,, vyskúšam, znie to dobre




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia