Krabí šalát s riasou wakame

slavka2012 - fotkaslavka2012, 20. januára 2013

Komentáre 1 - 11 z 11


Skvelé predjedlo, viem si ho predstaviť ako súčasť slávnostnej večere.
@slavka2012 , velmi pekny recept este aj s naozajstnou Kewpie :-) ale ako vidis z malej odozvy su tu sokovani ze tam nevidia tu cervenu tycinku z umelej hmoty=slovenskeho kraba... asi budes musiet zmenit meno .Cheers
@anton69 , @euclides : Dakujem za uznanie! Podavala som ich v sobotu ako lahke aperitivy spolu s rajcinovym dipom a dipmi z tofu, kym sa schadzali hostia. Vyhodou tychto lahkych malickosti je, ze si clovek pochuti, zazenie hlad pocas cakania na hlavny chod a pritom sa nepreje :-).
@2010 , hahaha, myslis, ze by to pomohlo? Inak vdaka za uznanie, od znalca si ho naozaj cenim:-). Cheers!
@slavka2012 , inac tie keramicke lyzice su super napad , netreba vsetko rozvlacat a da sa servirovat aj s troskou omacky plus prvy chod nemusi byt obzerstvo ale len pekna chutovka (este aj lacna) tu sme pokrajali cerstve a vyprazane jarne rolky s thajskou omackou :-)


@Pekn é. Presne tak, aj ja mam tieto lyzice rada, lebo sa da na ne vselico ulozit a je to efektne a prakticke zaroven. S jarnymi rolkami ma to este nenapadlo, ale nabuduce vyskusam. Ja ich robim aj s garnatmi alebo mini mozarellou a cherry paradajkami. Taketo farebne som este nevidela. Podarene:-).
Škoda že nemôžem byť pozvaným hosťom.Kde sú tie časy keď krabia konzerva stála 5.-Kčs a málo kto ju kupoval...Prvý krát som ochutnala kraba v 1957 roku v Prahe.Asi mi to chutilo preto,že som milovala rakov.V tom čase sa ešte mohli chytať...Tvoj recept je nádherný...!!!
@bozulka : dakujem. Myslim, ze aj ja si nejasne spominam na krabie konzervy, ktore boli velmi lacne, dovazali sa zo ZSSR a bol to nejaky druh arktickeho kraba, tusim sa volala chatka... Predstav si, ze aj tato bola ruska, kupila som ju v Rakusku a ani nebola az taka draha, predsa len, krab je krab, i ked cerstvy by bol iste najlepsi.