Komentáre k receptu:
  • slawek - fotkaslawek 20. januára 2013 o 18:07

    Chcem ochutnat!
    @zareaguj
  • anton69 - fotkaanton69 20. januára 2013 o 18:09

    Velmi elegantne naservirovane!
    @zareaguj
  • euclides - fotkaeuclides 20. januára 2013 o 18:38

    Skvelé predjedlo, viem si ho predstaviť ako súčasť slávnostnej večere.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatar2010 21. januára 2013 o 20:55

    @slavka2012 , velmi pekny recept este aj s naozajstnou Kewpie :-) ale ako vidis z malej odozvy su tu sokovani ze tam nevidia tu cervenu tycinku z umelej hmoty=slovenskeho kraba... asi budes musiet zmenit meno .Cheers
    @zareaguj
  • slavka2012 - fotkaslavka2012 21. januára 2013 o 21:27

    @slawek , rada ta pozvem na ochutnavku :-)!
    @zareaguj
  • slavka2012 - fotkaslavka2012 21. januára 2013 o 21:31

    @anton69 , @euclides : Dakujem za uznanie! Podavala som ich v sobotu ako lahke aperitivy spolu s rajcinovym dipom a dipmi z tofu, kym sa schadzali hostia. Vyhodou tychto lahkych malickosti je, ze si clovek pochuti, zazenie hlad pocas cakania na hlavny chod a pritom sa nepreje :-).
    @zareaguj
  • slavka2012 - fotkaslavka2012 21. januára 2013 o 21:36

    @2010 , hahaha, myslis, ze by to pomohlo? Inak vdaka za uznanie, od znalca si ho naozaj cenim:-). Cheers!
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatar2010 21. januára 2013 o 22:05

    @slavka2012 , inac tie keramicke lyzice su super napad , netreba vsetko rozvlacat a da sa servirovat aj s troskou omacky plus prvy chod nemusi byt obzerstvo ale len pekna chutovka (este aj lacna) tu sme pokrajali cerstve a vyprazane jarne rolky s thajskou omackou :-)


    @zareaguj
  • slavka2012 - fotkaslavka2012 21. januára 2013 o 22:19

    @Pekn é. Presne tak, aj ja mam tieto lyzice rada, lebo sa da na ne vselico ulozit a je to efektne a prakticke zaroven. S jarnymi rolkami ma to este nenapadlo, ale nabuduce vyskusam. Ja ich robim aj s garnatmi alebo mini mozarellou a cherry paradajkami. Taketo farebne som este nevidela. Podarene:-).
    @zareaguj
  • bozulka - fotkabozulka 25. januára 2013 o 22:05

    Škoda že nemôžem byť pozvaným hosťom.Kde sú tie časy keď krabia konzerva stála 5.-Kčs a málo kto ju kupoval...Prvý krát som ochutnala kraba v 1957 roku v Prahe.Asi mi to chutilo preto,že som milovala rakov.V tom čase sa ešte mohli chytať...Tvoj recept je nádherný...!!!
    @zareaguj
  • slavka2012 - fotkaslavka2012 28. januára 2013 o 23:20

    @bozulka : dakujem. Myslim, ze aj ja si nejasne spominam na krabie konzervy, ktore boli velmi lacne, dovazali sa zo ZSSR a bol to nejaky druh arktickeho kraba, tusim sa volala chatka... Predstav si, ze aj tato bola ruska, kupila som ju v Rakusku a ani nebola az taka draha, predsa len, krab je krab, i ked cerstvy by bol iste najlepsi.
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist