Konská sviečkovica s ovčím syrom

Anna Kramarčíková
šéfkuchárka reštaurácie U furmana v Tatranskej Kotline, 15. decembra 2010 20:57
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Konská sviečkovica s ovčím syromFoto: Pravda - Ivan Majerský

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Očistené umyté mäso nakrájame na 5 mm tenké plátky a veľmi jemne doklepeme na 2 mm plátky. Osolíme, okoreníme a opražíme z obidvoch strán na rozpálenom oleji. Asi 10 sekúnd z jednej aj z druhej strany. Syr nakrájame na 2 mm tenké plátky a orestujeme z obidvoch strán na šťave od mäsa veľmi rýchlo aby sa syr neroztiekol alebo nespálil. Prekladáme 1 plátok mäsa + 1 plátok syra. Najvhodnejšia príloha sú pečené zemiaky v šupke.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist