Foto: hviezdickaz
Tento recept mám od mojej známej, je to výborný a rýchly koláčik ... Fotka je však robená mobilným telefónom,a je trošku rozmazaná,ale dúfam,že to Zobraziť celý popisTento recept mám od mojej známej, je to výborný a rýchly koláčik ... Fotka je však robená mobilným telefónom,a je trošku rozmazaná,ale dúfam,že to nebude prekážať :o)
príprava
na 175 °C
Suroviny
Cesto: | |
400 g |
|
2 lyžičky |
|
2 ks |
|
250 g |
|
1 konzerva |
|
Plnka: | |
150 g |
|
1 ks |
|
100 g |
|
1 ks |
|
50-100 g |
|
50-100 g, posekané |
|
Postup
-
1
Cesto : zmiešame múku,sódu bikarbónu a cukor. Pridáme vajcia a na drobné kúsky pokrájaný ananás aj s nálevom. Vypracujeme redšie cesto. Vylejeme ho na plech vyložený papierom na pečenie a upečieme v predhriatej rúre do karamelova.
- 2
Plnka: medzitým roztopíme v hrnčeku heru,pridáme cukor,smotanu a na stálom ohni tri minúty povaríme a z ohňa odstavíme. Vmiešame vanilkový cukor,orechy a kokos.
- 3
Hmotu rozotrieme na povrch ešte horúceho koláča. Ozdobíme šľahačkou / nemusíme / .
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu