Foto: katy
Veľmi rýchly a chutný koláčik. Môžete ho ozdobiť čímkoľvek. Či už na sladko alebo na slano. Tiež som ho robila tak, že som naň Zobraziť celý popisVeľmi rýchly a chutný koláčik. Môžete ho ozdobiť čímkoľvek. Či už na sladko alebo na slano. Tiež som ho robila tak, že som naň poukladala šunku, slaninku, zeleninu a pripravila som ho ako pizzu. Je sýty a veľmi dobre chutí.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
V tomto koláčiku som použila broskyňu alebo marhuľu ( už si nepamatám ) podľa potreby som pomiešala s kryštálovým cukrom a škoricou. Môžete použiť akékoľvek ovocie napr. jabĺčka .
-
2
Na lístkové cesto možete dať čokoľvek! Záleží od fantázie. Minule som z neho urobila pizzu. Poukladala som šunku, syr, slaninku, zeleninu, červenú fazuľu, cibuľu a na upečenú pizzu som poukladala rukolu. Nepridávajte olej!!
- 3
Cesto po upečení je mastné samo o sebe. Suroviny ukladáme tak, aby sme nezasiahli okraje cesta a to preto aby sa nám pekne zdvihli. Pečieme podľa potreby.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
Diskusia k receptu