Kokosový cheesecake s ovocím fotorecept

Ádám Soós
šéfcukrár hotela DoubleTree by Hilton v Bratislave, 7. augusta 2015
Kokosový cheesecake s ovocím (fotorecept)
Foto: Ľuboš Pilc

Suroviny

Cesto:
0,5 kg
250 g roztopené
80 g
Krém:
1120 g
300 g
100 g
3 PL
5 ks
80 g




Postup

  1. 1


    Keksy zomelieme, pridáme k nim roztopené maslo a zmes spolu s kakaom dôkladne vymiešame. Vložíme do tortovej formy a rovnomerne utlačíme.

  2. 2


    Suroviny na krém pridávame do spoločnej nádoby a vždy dobre vymiešame. Napokon krém rozotrieme na cesto a pečieme pri teplote 90°C približne tri hodiny.

  3. 3


    Tortu necháme vychladnúť, rozkrojíme na potrebný počet rezov a napokon ešte nerozobratú dozdobíme sezónnym ovocím.

Diskusia k receptu

babav
Cheesecake vyzera velmi dobre a iste aj dobre chuti, ale podla popisu receptu by ziadny zaciatocnik ,ktory by ho chcel upiect po prvy raz,taky efekt nedosiahol . Chybaju dolezite detaily ...pan sefkuchar si chrani vyrobne tajomstvo :-).




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia