Kokosový cheesecake s ovocím fotorecept
Ádám Soós
šéfcukrár hotela DoubleTree by Hilton v Bratislave, 7. augusta 2015
šéfcukrár hotela DoubleTree by Hilton v Bratislave, 7. augusta 2015
Foto: Ľuboš Pilc
Postup
-
1
Keksy zomelieme, pridáme k nim roztopené maslo a zmes spolu s kakaom dôkladne vymiešame. Vložíme do tortovej formy a rovnomerne utlačíme.- 2
Suroviny na krém pridávame do spoločnej nádoby a vždy dobre vymiešame. Napokon krém rozotrieme na cesto a pečieme pri teplote 90°C približne tri hodiny.- 3
Tortu necháme vychladnúť, rozkrojíme na potrebný počet rezov a napokon ešte nerozobratú dozdobíme sezónnym ovocím.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu