Koka sušienky

receptka963 - bez fotkyreceptka963, 12. januára 2016

Tento recept mi poslala jedna známa :) trošku som ho vylepšila kedže mame radi extra čokoládové,ešte teplé sú výborné,ale ked ich schovate na par Zobraziť celý popisTento recept mi poslala jedna známa :) trošku som ho vylepšila kedže mame radi extra čokoládové,ešte teplé sú výborné,ale ked ich schovate na par dní úžastne zmäknú a výborne padnú k rannej kávičke

35 minút
príprava
10 minút
na 160 °C

Suroviny

240 g
200 g
100 g
1 bal
6 kociek
50 g
70 g
1,5 PL




Postup

  1. 1

    všetky suroviny si dáme do misky a vypracujeme si krásne čokoladovo kokosove cesto.

  2. 2

    cesto si rozdelíme na 6 častí. každú časť vygúlame na valček. valček si nakrájame asi centimetrové kúsky ktoré potom potlačíme vidličkou :)

  3. 3

    sušienky si poukladáme na plech vyložený papierom a pečieme cca pri 160-170stupňoch. Treba sledovať :)

Diskusia k receptu

danda3
Poznám, robila som ich aj tieti vianoce, akurát miesto palmarinu som dala maslo. S tou čokoládou to nie je zlý nápad, nabudúce pridám aj ja, čo to urobí.
receptka963
ked robím cestá tohto typu alebo linecké atd. tak dávam vždy palmarin alebo heru,od masla zostane suhšie cesto po upečení :)
ked môžem poradiť,vyskúšajte aj vanilkovu verziu so sušenými brusnicami alebo s kuskami čokolady :) jednoducho vynechate kakao aj to je mňamka :)
alenafl
Moje oblubene susienky z detstva :) Preto som sa velmi potesila tomuto receptu a urcite ich upeciem. Cokoladu do cesta pridavas roztopenu, postruhanu alebo posekanu? Dakujem za odpoved :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia