Foto: evani
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravíme si cesto z múky, mlieka, oleja, sódy bikarbóny (pridávam, lebo su lievance nadýchanejšie). Pridáme vidličkou pretlačený banán (nemusí byť). Rozmiešame, aby cesto ostalo bez hrudiek.
- 2
Panvicu iba jemne potrieme olejom a dávame cesto na panvicu, mne sa vždy podarí schopný lievanec iba asi tak na tretí pokus :)
- 3
Na poliatie používam z leta zamrazené černice,maliny a ríbezle, ktoré varím asi tak 10 minút s troškou trstinového cukru. A nakoniec polejeme s olejom kokosovým roztopenou horkou čokoládou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
ani horúce, ani lepkavé a zložíte si na koľko máte chuť :)