Klasické - neklasické lievance

evani - fotkaevani, 19. novembra 2016
Klasické - neklasické lievance
Foto: evani
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

5 hrnčekov
1 hrnček
1/3 hrnčeka
1 kus
 (maliny)
2 ČL




Postup

  1. 1

    Pripravíme si cesto z múky, mlieka, oleja, sódy bikarbóny (pridávam, lebo su lievance nadýchanejšie). Pridáme vidličkou pretlačený banán (nemusí byť). Rozmiešame, aby cesto ostalo bez hrudiek.

  2. 2

    Panvicu iba jemne potrieme olejom a dávame cesto na panvicu, mne sa vždy podarí schopný lievanec iba asi tak na tretí pokus :)

  3. 3

    Na poliatie používam z leta zamrazené černice,maliny a ríbezle, ktoré varím asi tak 10 minút s troškou trstinového cukru. A nakoniec polejeme s olejom kokosovým roztopenou horkou čokoládou.

Diskusia k receptu

haji
Tyjo, úžasné foto a určo výborný receptík, dnes jedeš! Krásná práce, jsi šikulka!!
1x evani
evani
Dakujem krasne ;) pridavam este jednu foto ;)
buchtabuchta
Je to nádherné na tej fotke, ale ako by som to jedla, si neviem predstaviť, horúce, lepkavé, vysoké.....
evani
@Buchtabuchta (19.11.2016 19:45)

ani horúce, ani lepkavé a zložíte si na koľko máte chuť :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia