Foto: darina57
Suroviny
12 ks |
|
12 PL |
|
6 PL |
|
6 PL |
|
1 ks |
|
2 PL |
|
|
|
Krém: | |
0,5 l |
|
40 dkg |
|
2 ks |
|
|
|
|
|
Na vrch torty - ganache: | |
200 ml |
|
200 g |
|
kúsok |
|
Postup
-
1
upečieme si tri korpusy ..každá má ten svoj postup...takže jeden bude zo štyroch vajec jeden vanilkový druhý kakaový a do posledného som pridala 2 PL..orechov..a dala som o jednu PL..múky menej..
- 2
upečené korpusy poprekrájame..napníme do stredného som pridala banány.každý plát pokropila rumom natrela džemom..a náplňou..ktorú som si urobila takto:dala som si šlahačku povariť a do toho som potom nalámala čokoládu ..a nechala do druhého dňa vychladnúť..potom už len vyšlahala..a vznikla nám mňamková parížska šlahačka..krásne tuhá..
- 3
na vrch tortičky som použila takz.ganache polevu..do sklenenej misky som si naliala šlahačku a dala som ju do mikrovlnky..rozpustila..a potom som do nej naliala čokoládu..a miešala kým sa nerozpustí..vznikla nám krásna poleva ..do ktorej som pridala ešte kúsok masla,aby sa nám poleva leskla..a poliala tortu..prizdobiť podla vlastnej fantazie..ja som zvolilla čokoládove ružičky..ktoré mi pomohla urobiť moja dcéra..postriekala strieborným spreyom..
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu