Foto: timara
Niečo pre milovníkov horkej čokolády a kávy. (Gordon Ramsay)
3-4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
V hrnci si nad parou roztopíme čokoládu, odstavíme a necháme vychladnúť. V mise si vyšľaháme šľahačku.
- 2
V druhej mise si vymiešame mascarpone s cukrom, potom postupne pridáme 4 lyžice vychladnutého espressa a vychladnutú čokoládu. Nakoniec všetko zmiešame s vyšľahanou šľahačkou.
- 3
Plníme do pohárikov alebo misiek v ktorých budeme dezert servírovať a dáme cez noc do chladničky vychladnúť. Pred podávaním dozdobíme lyžičkou vyšľahanej šľahačky, rozdrvenými karamelovými sušienkami a nastrúhanou horkou čokoládou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu