Foto: archaa
Kedysi dávno som sa inšpirovala receptom Martiny M. z Mimibazaru na jej pravé cukrárenské kávové zrná. Avšak recept som vtedy upravila, nakoľko som potrebovala Zobraziť celý popisKedysi dávno som sa inšpirovala receptom Martiny M. z Mimibazaru na jej pravé cukrárenské kávové zrná. Avšak recept som vtedy upravila, nakoľko som potrebovala využiť zvyšný diel z piškóty, ktorý som nepoužila na tortu. Návšteva už bola takmer predodvermi, takže na formovanie zrn nebol čas ani náhodou. Tak som sa rozhodla pre guličky. Odvtedy ich robím iba takto...
príprava
Postup
-
1
Z marcipánu som najprv tvorila guličky veľkosti lieskového orieška a na ne som "nabalila" vymiesené cesto s BB pudingom, vyformovala guličky a obaľovala v hoblinkách horkej čokolády. Uložila do košíčkov a nechala v chlade dobre stuhnúť.
Diskusia k receptu