Foto: mamina2
zacala som to robievat preto lebo to nieje take nemotorne na vyprazanie ako ružicky karfiolove
3
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
karfiol si rozoberieme na ruzicky a povarime v slanej vode. scedeny ho premyjeme a roztlacime vidlickou, pridame na drobno posekanu cibulku ktoru sme trosku oprazili, vajcko rozmiesame v mlieku a prilejeme k tomu. na drobno pokrajanu salamku este a uz len korenime. ak treba tak zahustime struhankou.
- 2
zo zmesi tvarujeme tzv. rezne obalime v struhanke a vysražame. podavame so zemiakovou kašou. dobru huť
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu