Karfiol na sladko

wevewe - fotkawevewe, 29. apríla 2010

asi vam to bude zniet zvlastne, ale je to skvele

15 minút
príprava
20 minút
na 180 °C

Suroviny

1
200 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Uvareny karfiol si rozoberieme na mensie ruzicky a ulozime do maslom vymastenej jenskej misy. Posypeme na masle oprazenou struhankou. Mnozstvo si zvolte podla chuti, ja mam rada vela. Posypeme praskovym cukrom, mozete dat aj vanilkovy, skoricou a polejeme kyslou smotanou. Na vrch este dame platky masla a dame zapiect do rury.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
To si skutočne neviem predstaviť a to mám dosť bujnú fantáziu.Ale vidím,že nie dosť.
Mne to zvláštne nepripadá. Som poučená.Raz som k nám pozvala kolegyňu na vyprážaný karfiol so zemiakmi a uhorkovým šalátom. Jedla len zemiaky a šalát. Keď som sa jej pýtala, či karfiol nemá rada, povedala, že si ho šetrí. Keď jej už zostal len karfiol, vypýtala si práškový a vanilkový cukor, hojne si ho posypala a jedla. Ochutnala som to teda takto aj ja a bolo to naozaj dobré. Tak prečo ho nespraviť rovno sladký?