Karfiol a údené mäso zapekané s bryndzou fotorecept

oco - fotkaoco, 15. júna 2011
Karfiol a údené mäso zapekané s bryndzou (fotorecept)
Foto: oco

Bryndza sa dá vždy.

4
porcie
20 minút
príprava
30 minút
na 180 °C

Suroviny

1 ks
150 g
125 g
180 ml
180 ml
 na vymastenie pekáča
1 PL jemne posekaná




Postup

  1. 1

    Karfiol uvaríme ,ocedíme a rozoberieme na menšie ružičky.Údené karé nakrájame na malé kocky,bryndzu a smotánky rozmixujeme .

    Karfiol a údené mäso zapekané s bryndzou (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Všetko spolu zmiešame pridáme bryndzovú zálievku a dáme do vymastenej zapekacej misy.

    Karfiol a údené mäso zapekané s bryndzou (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Zapekáme vo vyhriatej rúre a po 20 minutách posypeme nastrúhaným syrom a dopečieme.

    Karfiol a údené mäso zapekané s bryndzou (fotorecept) - obrázok 3

Diskusia k receptu

sylvinka
Jéj,myslím si že môže byť...nie môže musí!!!! Zajtra spravím.
remcula
Tak to budu muset rychle vyzkoušet!! Vypadá to báječně!! :-)
sylvinka
Mali sme,a chválim,chválim a chválim.Po dopečení som na upečený karfiol dala ešte kúsky bryndze,ktoré sa tak krásne rozpustili...No mňáááááám,už zas mi tečú slinky :-))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia