Foto: nadasky
Túto čalamádu sme robili vždy a k zabíjačke len čerstvú! Recept je na jednu dávku tak ako uvádzam. Vyšlo 8 - 7 dcl Zobraziť celý popisTúto čalamádu sme robili vždy a k zabíjačke len čerstvú! Recept je na jednu dávku tak ako uvádzam. Vyšlo 8 - 7 dcl pohárov a 15 - 2 dcl pohárikov. Vždy robím aj do malých pohárikov.
porcií
príprava
Postup
-
1
kapustu,cibuľu,papriku postruhame dobre premiešame
-
2
Pridame všetky prísady ,premiesame a nechame 24 hodin odstať,potom plnime do poharov ,na spodok pohara dame trocha štavy.
-
3
A plnime ,netlačit vela ,nechat 1cm od vrchu a doliat štavu a zatvoriť.
-
4
Pozatvárame NESTERLIZUJEME Dobrú chuť.
-
5
Tu je!
My sme zrovna pred chvíľou otvorili našu kvasenú zeleninu, odfotím a vložím foto- tá je však samozrejme bez borkenu!