Kakaovo-piškótový srnčí chrbát

izabella929 - fotkaizabella929, 4. decembra 2011

Tieto recepty obľubujem, pre ich rýchlu prípravu.Je v nich veľa výborných dobrôt.

30 minút
príprava
170 minút
na 20 °C

Suroviny

3 ks
3 lyžice
3 lyžice
štipka
1 lyžica




Postup

  1. 1

    Vajcia s cukrom vymiešať do peny, pridať múku a štipku prdopeč.Cesto som rozdelila na poly. Do jedného som pridala kakao a do druhej polovice som dala orechy, a oriešky drvené aj hrozienka.Formu som vymazala, vysypala, naliala cesto. Piekla som na 170 st. 20 min.Vylepšila som ho tým, že som z kakaa , cukru, orechového likéru a kúsku masla urobila polevu.Poliala som koláčik.

    Kakaovo-piškótový srnčí chrbát - obrázok 1

Diskusia k receptu

jamarlen
taký nenápadný názov, a také dobroty, @izabela929 , škoda, lebo aj tu, na vareche predávajú aj bombastické názvy......aj tá poleva môže byť dobrá, použijeme mixovaný orechový lekvár od @nicopopa
izabella929
jamarlen...názov je normálny...ale keďže som dostala ten orechový likér použila som ho, inak nie je v recepte...jednoduchý recept fakt a výnimočný koláčik som urobila z neho, že som pridala do neho orechy, oriešky a hrozienka...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia