Kakaovo-cícerový koláč

zorka - fotkazorka, 20. februára 2016 13:21
Ďalšie recepty »
Kakaovo-cícerový koláč Foto: zorka

Výborná bezlepková pochúťka. (recept inšpirovaný reláciou "Bez servítky")

50 min
na 170 °C

Suroviny

250 g
4 ks
150 ml
120 g
1 ks
2 PL
1 ks
2 PL
70 g
TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Deň vopred namočený cícer uvaríme do mäkka.

  2. 2

    Uvarený cícer rozmixujeme s džúsom a pridáme banán.

  3. 3

    Vajcia vyšľaháme s trstinovým a vanilkovým cukrom, pridáme kakao, prášok do pečiva a zmiešame s cícerovou hmotou.

  4. 4

    Formu na koláč vytrieme malým množstvom tuku a vysypeme kokosom. Zmes vylejeme do formy a pečieme 50 minút pri 170 °C.

  5. 5

    Pochúťku opatrne vyklopíme z formy, ozdobíme banánom a podávame ako zdravší a lahodný dezert!

    Kakaovo-cícerový koláč  - obrázok 5
Recept je zaradený do tagov:




TOPlist