Foto: zorka
Výborná bezlepková pochúťka. (recept inšpirovaný reláciou "Bez servítky")
50 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Deň vopred namočený cícer uvaríme do mäkka.
- 2
Uvarený cícer rozmixujeme s džúsom a pridáme banán.
- 3
Vajcia vyšľaháme s trstinovým a vanilkovým cukrom, pridáme kakao, prášok do pečiva a zmiešame s cícerovou hmotou.
- 4
Formu na koláč vytrieme malým množstvom tuku a vysypeme kokosom. Zmes vylejeme do formy a pečieme 50 minút pri 170 °C.
- 5
Pochúťku opatrne vyklopíme z formy, ozdobíme banánom a podávame ako zdravší a lahodný dezert!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
das sem recept prosim?mam cicerovu muku a neviem ako ju pouzit
Dobrý večer, hmotnosť cíceru 250 g je v uvarenom stave. :)