4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    Kačacie prsia osolíme, okoreníme a opečieme na masti z oboch strán. Opečené mäso preložíme do pekáča, zalejeme sladkou smotanou, misu zakryjeme, vložíme do rozpálenej rúry a upečieme. Cviklový šalát necháme okvapkať, ak treba, tak ho posekáme alebo postrúhame, zmiešame s chrenom a roztlačeným cesnakom, ochutíme soľou a cukrom. 
- 2
Upečené mäso vyberieme z pekáča, pokrájame na rezance, do výpeku zamiešame cviklu s chrenom, pridáme pokrájané mäso, premiešame a vložíme späť do rúry na niekoľko minút. 
- 3
Podávame so zemiakovými kroketami. 
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2






 
                                                        
                                                     
 


Diskusia k receptu