Kačacia pečeň s jablkovým pyré a opečenou cibuľkou
Foto: domi454
2
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kačaciu pečeň nakrájamé na asi 1-2 cm plátky a z každej strany jemne narežeme. Opečieme na kačacej masti z oboch strán. Následne osolíme.
- 2
Jablkové pyré: jablká ošúpeme, zbavíme sa kôstok a vložíme do vriacej vody, aby zmakli. Vodu zlejeme, jablká zmixujeme a k tomu môžme pridať lyžičku kačacej masti pre chuť a vôňu.
- 3
Cibuľky očistíme, nakrájame na polovicu a oblanšírujeme vo vriacej vode. Vyberieme ich a už len krátko opražíme na panvici.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu