Dcérka mi navrhla urobiť tieto rezne, lebo jej veľmi chutili u známej.
Suroviny
1 kg |
|
0.5 l |
|
2 ks |
|
2 PL |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
zmiešaním jogurtu, vajec a vegety si pripravíme pác
- 2
umyté a na rezne nakrájané mäsko "očapkáme" v páce , ukladáme do zatváracej misky a necháme odležať v chladničke - ja som ho mala v chlade 4 hod. Potom už len obalíme v strúhanke a vypražíme
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
Ja marinujem mäso v jogurte, alebo v acidku. Napríklad nakrájam prsia na slížiky, do acidka či jogurtu dám napr. kari či indickú zmes korenia, a potom opečiem na panvici. Je to výborné.
Ale ten jogurt je tu nenahraditeľný !
A propo: aj vam sa stava, ze sa pozriete na digi hodinky a najdete tam uplne rovnake cislice ? Vdaka za recepty.