Foto: elysa
Chutné nepresladené osvieženie...
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Večer pred prípravou dáme rozpustiť mliečnu čokoládu do šľahačkovej smotany.
-
2
Necháme vychladnúť a odložíme do druhého dňa do chladničky.
-
3
Na druhý deň šľahačku do tuha vyšľaháme.
-
4
Jogurt zmiešame s práškovým cukrom a kakaom, ja som zmrzlinu nepresládzala, dala som 2 PL kopcom cukru, kedže je s jogurtom, nebola presladená.
-
5
Tu už vymiešaný jogurt.
-
6
Do jogurtu jemne vmiešame čokoládovú šľahačku.
-
7
Zmrzlinu som dala mraziť do nerezovej misy, každých cca 20 minút som ju premiešala.
-
8
Kovová metlička v chlade primŕzala, tak som ju vymenila za umelohmotnú. Miešala som cca 2 hodiny potom som stierku vybrala a nechala zmrzlinu úplne stuhnúť. Tu je po 2 hodinách.
-
9
A tu už sa podáva...
Diskusia k receptu