Foto: zuzkabluzka
Toto je taky recept-nerecept, skor len mala inspiracia na pohostenie, nahrada za klasicke oblozene chlebicky. Jedina "namaha" pri priprave su roladky zo sendvicoveho chleba. Zobraziť celý popisToto je taky recept-nerecept, skor len mala inspiracia na pohostenie, nahrada za klasicke oblozene chlebicky. Jedina "namaha" pri priprave su roladky zo sendvicoveho chleba. Okrem toho, ze zasyti, velmi pekne ozdobi sviatocny stol. ;)
Postup
-
1
Najskor si pripravime roladky. Na alobal dame dva kusy sendvicoveho obdlznikoveho chleba (tramezzino), nadstavime jeden na druhy cca na posledny centimeter. Ak chcete vacsie roladky, treba dat aspon 3 chleby. Cast, kde sa chleby nadstavuju, valcekom silno pritacime, aby sa chleby spojili.
-
2
Celu plochu natrieme oblubenou pomazankou, ak chceme pouzijeme majonezu, horcicu, pridame sunku, ci salamu a na ozdobu aj trocha rukoly.
-
3
Opatrne zatocime pomocou alobalu, dobre stiahneme a pred krajanim dame do chladnicky aspon na 2 hodiny, najlepsie vsak na celu noc.
-
4
nakrajame...
-
5
...a lubovolne napichame na drevene spajdle. My sme k roladke pridali cherry paradajku, kusok mozzarelly, ciernu olivu, kusok kyslej uhorky,salamy a tvrdeho syra(provola)
-
6
Ako podnos pouzijeme bochnik chleba, do ktoreho napichame vsetky pripravene spajdle.
-
7
Viem, ze je to velmi jednoduchy recept, ale mozno niekomu posluzi ako inspiracia na trocha ine obcerstvenie pre hosti :)
@tiginko @ywett , dobre ste tie ruucky spoznali, mala Zuzicka je sice Natalka ;), strasne ju bavi sa so mnou motat v kuchyni, hlavne pri takejto tvorbe, jeza urobila skoro sama, takze jej vsetky vase pochvaly posuvam a este raz vsetkym vdaka :)
dakujeme @margaretka28