4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
4 porcie |
|
1 ks |
|
200 ml |
|
|
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Očistené porcie jesetera osolíme, posypeme paprikou, vložíme do kastróla, podlejeme trochou vývaru a dusíme pod pokrievkou domäkka.
- 2
Udusené porcie rýb preložíme na nahriate taniere, do šťavy nalejeme smotanu rozšľahanú so žĺtkom, soľou, citrónovou šťavou, za stáleho miešania privedieme takmer k varu a precedíme.
- 3
Omáčku nalejeme na ryby a podávame.
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
Diskusia k receptu