Jemná mramorová bublanina
Foto: droetker
Komerčný recept
Postup
-
1
Na prípravu cesta vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom na strednom stupni vajcia, cukor, vanilínový cukor a olej do peny. Vmiešame múku zmiešanú s práškom do pečiva. Cesto nalejeme na vymastený plech. Podľa návodu na obale uvaríme puding a vychladený ho pomocou polievkovej lyžice dávkujeme na piškótu. Vložíme do rúry a pečieme. <br /><br /> Elektrická rúra: 180°C. (predhriata)<br /> Teplovzdušná trouba: 160°C (nepredhriata)<br /> Plynová rúra: stupeň 3 (nepredhriata)<br />
- 2
Po upečení ešte na horúci koláč nalajeme dve smotany zmiešané s vanilkovým cukrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu