Jemná mramorová bublanina

droetker - fotkaDr.Oetker, potravinárska spoločnosť založená v roku 1891, 27. júla 2014
Jemná mramorová bublanina
Foto: droetker

Komerčný recept

Suroviny

Na cesto:
7 ks
1 bal
4 PL
110 g
1 bal
1 bal
500 ml
40 g
Na poliatie:
400 g
2 bal

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na prípravu cesta vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom na strednom stupni vajcia, cukor, vanilínový cukor a olej do peny. Vmiešame múku zmiešanú s práškom do pečiva. Cesto nalejeme na vymastený plech. Podľa návodu na obale uvaríme puding a vychladený ho pomocou polievkovej lyžice dávkujeme na piškótu. Vložíme do rúry a pečieme.

    Elektrická rúra: 180°C. (predhriata)
    Teplovzdušná trouba: 160°C (nepredhriata)
    Plynová rúra: stupeň 3 (nepredhriata)

  2. 2

    Po upečení ešte na horúci koláč nalajeme dve smotany zmiešané s vanilkovým cukrom.

Recept je zaradený do kategórií:
Múčne jedlá, Dezerty, Na sladko, Koláče, Pečené, Komerčné tagy, Dr. Oetker

Diskusia k receptu