Receptik mam od susedkinho muza :-)
Postup
-
1
Cokoladu na varenie polameme do smotany, za staleho miesania zohrejeme az privedieme do varu. Odstavime a nehame vychladnut. Vychladnute dame do chladnicky. (idealne je pripravit si plnku vecer, alebo aspon 3 hodinky vopred). Po vybrati vyslahame husty krem. Plnka je hotova, chuti ako parizska.
- 2
Bielky vyslahame s citronovou stavou, zaslahame cukor a postupne zltky. Muku zmiesame s kypriacim praskom a kakaom a zlahkavmiesame do snehovej hmoty. Cesto vylejeme do vymastenej a mukou vysypanej formy. Pecieme pri 180 C, priblizne 30 minut (do cesta zapichneme spajdlu, ak sa cesto nelepi, je hotove)
- 3
Hotovy korpus vyklopime, prerezeme. Natrieme lekvarom, 1/4 kremu. Korpus spojime, cely potrieme zvysnou 3/4 plnky. Dozdobime podla vkusu, vlozime do chladnicky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
- suseda o tom vie :-D
- som rada, ze aj vam chutila :-)
MNAM :)