Foto: ancicka
ja vždy pečiem takého jednoduchého baránka,lebo on sa nikdy neje, vyschne,lebo je len na ozdobu.
1
porcia
porcia
10 minút
príprava
príprava
30-35 minút
na 180-200 °C
na 180-200 °C
Postup
-
1
najsamprv si vymastím formu na baránka maslom a vysýpem múkou.
-
2
Bielky vyšľahám pridám cukor a zašľahám žltky.Počas šľahania pridám olej.
-
3
Po vyšľaháni pridám múku s kypriacim práškom a zľahka zamiešam.
-
4
Vylejem do pripravenej formy a upečiem.
-
5
Po upečení nechám vychladiť na mriežke posýpem pr. cukrom.
@mariamka ,@katka78 ,dakujem za komentare.
@misiak ,nielen cukor,on sa nevyhodí zužitkujú ho po mesiaci zvieratka,takže sa zužitkuje.