Foto: zuzickaaa1
Keďže doma máme veľmi radi tvarohové koláče a vždy v kaviarni alebo v reštaurácii púšťame slinku nad cheesecakom, rozhodla som sa upiecť si ho Zobraziť celý popisKeďže doma máme veľmi radi tvarohové koláče a vždy v kaviarni alebo v reštaurácii púšťame slinku nad cheesecakom, rozhodla som sa upiecť si ho doma a vychutnať v pravej domácej pohode:)
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Suroviny, ktoré budeme potrebovať.
-
2
Maslové kekse si podrvíme.
-
3
Maslo s cukrom roztopíme.
-
4
A zmiešame spolu s keksami. Vymiešame na tuhšiu hmotu.
-
5
Touto hmotou potom vystelieme vymastenú tortovú formu.
-
6
Pripravíme si zmes z tvarohu, smotany, cukru, vajíčok, múky a vanilkového cukru. Všetko spolu dobre premiešame.
-
7
Nalejeme do formy a necháme piecť 40 min. pri teplote 180°C. Potom ešte necháme piecť na 160°C na 30min.
-
8
Potom necháme koláč ešte dôjsť cca hodinu v pootvorenej rúre. A nakoniec keď vychladne, vložíme ho na cca 6hodín stuhnúť do chladničky.
-
9
Ako prílohu si môžeme urobiť podusené kivi. Veľmi je to s tým chutné. Dobrú chuť:)
@tetuska , chce to hlavne vela trpezlivosti, ale nie je to tazke:)