Foto: pusta
Táto nátierka je ľahká, rokmi overená a osvedčená. Má veľmi jemnú a sviežu chuť, zvýraznenú iba pažítkou a zelenou časťou mladej cibuľky. Niekedy ju Zobraziť celý popisTáto nátierka je ľahká, rokmi overená a osvedčená. Má veľmi jemnú a sviežu chuť, zvýraznenú iba pažítkou a zelenou časťou mladej cibuľky. Niekedy ju ešte doplním plátkami mladej redkovky,paradajky a kolieskami papriky, ale nie je treba, lebo sama o sebe je veľmi dobrá, výborne chutí s pohárom studeného mlieka. Vyskúšajte, prosím.
porcie
príprava
Postup
-
1
Do misky som dala tvaroh a rozdrobila som ho vidličkou.
-
2
Pridala som zmäknutú maslovú Perlu, kto ju nemá rád, dá pravé maslo.
-
3
Pridala som pochúťkovú kyslú smotanu a soľ.
-
4
Nožnicami som nastrihala čerstvú pažítku.
-
5
Nastrihala som aj zelenú časť mladej cibuľky.
-
6
Všetko som dobre zmiešala.
-
7
Natrela som ju na doma upečený čerstvý chlieb.
-
8
Táto nátierka je rýchla, chutná, svieža a netreba ju nechať odležať, možno ihned podávať. Ak ju spravíte hustejšiu, môžete ju použiť ako plnku do syrových kornútikov, šunkových trubičiek, paradajok, papriky, inej zeleniny. Dobrú chuť prajem.
a tak chutila, že dnes robím znovu. chlebík je už zamiesený.
dakujem.
dakujem.
dakujem