Jahodovo-hruškové smoothie s bazalkou fotorecept

Silvia Vargová
cukrárka hotela Danubia Gate v Bratislave, 5. júna 2015 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »

Jahodovo-hruškové smoothie s bazalkou (fotorecept)Foto: Pravda - Robert Hüttner
15 min
príprava

Suroviny

300 g
250 g
10 g
300 ml
NOVINKA: Vychádza druhá kniha z Varecha.sk:
100 slaných a sladkých receptov

Postup prípravy

  1. 1

    Smoothie je hustý nápoj z ovocia. Nie je to džús. Džús je šťava, ktorá sa vyrába lisovaním ovocia. Pri výrobe smoothie putuje do mixéra (okrem šupky a kôstky) celé ovocie.

  2. 2

    Jahody a hrušky opláchneme. Hrušky ošúpeme, zbavíme jadrovníka a nakrájame na menšie kocky. Jahody nasekáme.


  3. 3

    Ovocie nasypeme do mixéra, pridáme nasekanú bazalku a vodu.


  4. 4

    Dôkladne rozmixujeme, nalejeme do pohárov a zdobíme čerstvou jahodou.


Recept je zaradený do tagov:


TOPlist