Jahodovo-hruškové smoothie s bazalkou fotorecept
Silvia Vargová
cukrárka hotela Danubia Gate v Bratislave, 5. júna 2015
cukrárka hotela Danubia Gate v Bratislave, 5. júna 2015
Foto: Pravda - Robert Hüttner
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Smoothie je hustý nápoj z ovocia. Nie je to džús. Džús je šťava, ktorá sa vyrába lisovaním ovocia. Pri výrobe smoothie putuje do mixéra (okrem šupky a kôstky) celé ovocie.
- 2
Jahody a hrušky opláchneme. Hrušky ošúpeme, zbavíme jadrovníka a nakrájame na menšie kocky. Jahody nasekáme.
- 3
Ovocie nasypeme do mixéra, pridáme nasekanú bazalku a vodu.
- 4
Dôkladne rozmixujeme, nalejeme do pohárov a zdobíme čerstvou jahodou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu