Foto: selmapuma
Viem že takéto torty robí snád každý , ale táto sa mi chuťovo podarila ako ešte nikdy tak som sa rozhodla že sa s Zobraziť celý popisViem že takéto torty robí snád každý , ale táto sa mi chuťovo podarila ako ešte nikdy tak som sa rozhodla že sa s ňou podelím :-) aspoň o recept pôvodne som chcela dať banány, ale jahody zvíťazili ....
porcií
príprava
Postup
-
1
najprv si tortovú formu vyložím alobalom ,smotanu ,jogurt, tvaroh vymiešam s cukrom a rozdelím na 2 polovice
-
2
do jednej pridám pol sáčku piškót , a pripravím si v 1dl teplej vody pol sáčku želatíny a vlejem do smotanovej masy a nalejem do formy
-
3
naukladám jahody a dám na cca 30 min do chladničky
-
4
zatial si pripravím druhú polovicu smotany ...vysypem zvyšné piškóty a zvyšné jahody narezané na drobno, premiešam, vlejem druhú polku želatíny a vylejem na jahody
-
5
aby torta mala nejaký spodok ,použila som 1 balenie indián keksov a šup na 2 hod. do chladničky
-
6
potom jemne stiahnem alobal a môže sa degustovať
Diskusia k receptu