Jahodová zmrzlina
mesačník Varecha, 10. júna 2024

Foto: Shutterstock
Domáca jahodová zmrzlina je lahôdka, ktorej sa máločo vyrovná. V tomto prevedení má málo kalórií, veľa vápnika a bielkovín. Nemusíte ju niekoľko hodín Zobraziť celý popisDomáca jahodová zmrzlina je lahôdka, ktorej sa máločo vyrovná. V tomto prevedení má málo kalórií, veľa vápnika a bielkovín. Nemusíte ju niekoľko hodín mraziť a miešať, aby sa nevytvorili nežiaduce kryštáliky, a nepotrebujete ani stroj na zmrzlinu. Je pripravená na okamžitú konzumáciu.
porcie
príprava
Postup
-
1
Zmrazené jahody, tvaroh a med dáme do mixéra, pomixujeme a hneď podávame.
- 2
Podľa chuti môžeme do zmrzliny pridať aj citrónovú šťavu, prípadne pár lístkov medovky či bazalky.
Tiež jahodová zmrzlina:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu