Jahodová torta

terka47 - fotkaterka47, 17. apríla 2014

Suroviny

4 ks
8 dkg
8 dkg
Krém:l
1/4 kg
15 - 20 dkg
1/4 l




Postup

  1. 1

    Z bielkou ušlaháme tuhý sneh a zašlaháme doň 4žľtky jeden po druhom, po lyžiciach pridáme 8dkg cukru a nakoniec 8 dkg múky.Na papieri v tortovej forme upečieme z cesta 3_4 rovnaké okruhlé diely.

  2. 2

    Plnka:jahody vymiešame s cukrom zlahka do toho primiešame šlahačku,vyšlahanú zo smotany.Diely potrieme krémom uložíme na seba a povrch polejeme ľadovou polevou do kktorej pridáme trochu jahodovej šťavy.Tortu dozdobíme venčekom s jahôd a zelenými lístkami .

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia