
Foto: Matus113
Recept vhodný na nedeľné posedenie. Okrem jahôd je možné použiť maliny, čerešne, višne alebo čučoriedky.
5
porcií
porcií
35 minút
príprava
príprava
25 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Práškový cukor zmiešame s polohrubou múkou. Pridáme 250 ml šľahačky, 3 celé vajíčka a kypriaci prášok do pečiva. Zmiešame.
- 2
Plech vytrieme Herou a posypeme polohrubou múkou. Cesto rozotrieme na plech. Na cesto nakrájame jahody (maliny, čučoriedky, višne, čerešne).
- 3
Dáme piecť do vopred vyhriatej rúry na 170 stupňov na 25 minút. Nakoniec posypeme práškovým cukrom.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
priprava.Tiež ja velmi chutne a nepraši sa po nom z ust!
Treba skusit..