Foto: dianasekelska
Je to dietny koláč bez cukru a zo špaldovej muky..
8
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
10 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Cesto: Do múky pridáme postrúhaný tuk,na hrot noža soľ,a rozmiešanú smotanu. Vypracujeme vláčne cesto a dáme ho na 2-3hodiny do chladničky odstáť aby stuhlo.(stačí 5 min. v mrazničke)
-
2
cesto rozdelíme na 2 časti,väčšiu časť cesta popycháme a rozmiestníme po olejom vymastenom silikonovom pekáči. Druhú menšiu časť cesta rozvaľkáme a pokrájame na pásiky ktoré na koniec poukládame po už hotovom koláči.
-
3
potom na vrch cesta rozmiestnime jablká ktoré posypeme škoricou
Diskusia k receptu