je to moj oblubeny recept najma preto lebo teraz je obdobie jablk a ineho ovocia, skusala som ho robi uz aj z hruskami, je Zobraziť celý popisje to moj oblubeny recept najma preto lebo teraz je obdobie jablk a ineho ovocia, skusala som ho robi uz aj z hruskami, je trocha sladsi ale tiez sa da, len zalezi na fantazii, prijemne pecenie a dobru chut
porcií
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Z lístkového cesta vyvaľkáme dva pláty. Jeden dáme na hlboký plech, rozložíme postrúhané jablká, ktoré môžeme aj ochutiť.
- 2
Uvaríme puding zo Zlatých klasov, mlieka a cukru. Ešte teplý ho rozotrieme na jablká a prikryjeme druhým plátom cesta. Popicháme vidličkou a dáme upiecť.
- 3
Po vychladnutí posypeme práškovým cukrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu