Jablkovo-hruškovo-pomarančový kompót

izabella929 - fotkaizabella929, 3. decembra 2011

Rada vymýšľam nové veci a tak som sa pokúsila zkombinovať tuzemské s exotickým. Verte, že tento kompot je šlágrom v mojej domácnosti.

40 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 kg
2 kg
1,5 kg
2 ks
2 balenia

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Všetko ovocie umyjem, pokrájam na ľubovolné veľkosti, ale keď ho budem robiť budúci rok, pokrájam na kocky, ako ten melonový.

    Jablkovo-hruškovo-pomarančový kompót - obrázok 1
  2. 2

    Ovocie pekne uložím do pohárov tak, aby z mkaždého druhu bolo primerane.Na dno pohárov dám klinčeky 3 ks. a hrozienka.Nálev pripravím takto: Na 1 liter vody som dala 400g., cukru, nálev som dala zovrieť a ovocie som zaliala .Sterilizácia 20 minút.

    Jablkovo-hruškovo-pomarančový kompót - obrázok 2
  3. 3

    Finálny výrobok je ako hlavný obrázok.

Diskusia k receptu

3 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: