Jablkovo-hruškovo-pomarančový kompót
Autor receptu: izabella929
Rada vymýšľam nové veci a tak som sa pokúsila zkombinovať tuzemské s exotickým.
Verte, že tento kompot je šlágrom v mojej domácnosti.
40 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- Všetko ovocie umyjem, pokrájam na ľubovolné veľkosti, ale keď ho budem robiť budúci rok, pokrájam na kocky, ako ten melonový.
- Ovocie pekne uložím do pohárov tak, aby z mkaždého druhu bolo primerane.Na dno pohárov dám klinčeky 3 ks. a hrozienka.Nálev pripravím takto: Na 1 liter vody som dala 400g., cukru, nálev som dala zovrieť a ovocie som zaliala .Sterilizácia 20 minút.
- Finálny výrobok je ako hlavný obrázok.