Jablkovo-hruškovo-pomarančový kompót

Autor receptu: izabella929

Rada vymýšľam nové veci a tak som sa pokúsila zkombinovať tuzemské s exotickým. Verte, že tento kompot je šlágrom v mojej domácnosti.

40 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Všetko ovocie umyjem, pokrájam na ľubovolné veľkosti, ale keď ho budem robiť budúci rok, pokrájam na kocky, ako ten melonový.
  2. Ovocie pekne uložím do pohárov tak, aby z mkaždého druhu bolo primerane.Na dno pohárov dám klinčeky 3 ks. a hrozienka.Nálev pripravím takto: Na 1 liter vody som dala 400g., cukru, nálev som dala zovrieť a ovocie som zaliala .Sterilizácia 20 minút.
  3. Finálny výrobok je ako hlavný obrázok.