20 minút
príprava
príprava
35 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Žltky s cukrom vyšľaháme do peny, do múky vmiešame prášok do pečiva, pridáme k žĺtkom. Prilejeme olej, tekutú šľahačku, med, na malé kúsky nakrájané jablká, vymiešame a zľahka primiešame do tuha ušľahaný sneh.
- 2
Tri štvrtiny cesta nalejeme do do maslom vymazanej a hrubou múkou vysypanej formy. Do zbytku cesta primiešame kakao a dodáme do formy.
- 3
Pečieme v predhriatej rúre na 170 stupňov cca 35 minút. Pred koncom prikryjeme alobalom, aby sa nám nepripálil vrch.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu