Foto: tatranka
Tento chutný prídavok z ovocia využívam vždy ak mám mať slávnostne jedlo,alebo ako dezert,keď ho potrebujem mať rýchlo hotový.Pekne vyzerá a ešte lepšie chutí.Okrem Zobraziť celý popisTento chutný prídavok z ovocia využívam vždy ak mám mať slávnostne jedlo,alebo ako dezert,keď ho potrebujem mať rýchlo hotový.Pekne vyzerá a ešte lepšie chutí.Okrem jbĺčok,takto pracujem aj s hruškami.
príprava
Postup
-
1
Očistím ovocie.Vyberiem jaderníky.Pokrájam 1 cm hrube plátky.Cukor skaramelizujem na panvici.Biele víno pridávam,keď robím jabĺčka.Červené víno,keď karamelizujem hrušky.
-
2
Takéto karamelizované ovocie pridávam k jedlu ,alebo ho robím ako zákusok.
-
3
Skaramelizovaná hruška s madľami a skaramelizovanými brusnicami.
-
4
A skaramelizované jabĺčka,ako zákusok.Jabĺčka obalím v sekaných orechoch,alebo mandliach.Pridám trochu šľahačky s čokoládou a dobrota zaručená.
-
5
A ešte.
-
6
Bridávam ešte skaramelizované hrušky s brusnicami a lupienkami mandlí.
Mimochodom výborná práca.
No na druhej strane si myslím,že sterilizovaním nemôžeš nič pokaziť.
Ak to takto vyskúšaš a budeš mať výsledok,prosím ťa,napíš mi ako to dopadlo. Ďakujem.