Hydinové mäso s kapustou

peter64 - fotkapeter64, 12. apríla 2010

Tento recept mám po svojej mamke.

Suroviny

800 g
1 ks
1 PL
150 g
1 ks
2 strúčik
100 g
1 PL
1 PL
 štipka




Postup

  1. 1

    Mäso pokrájame na pasiky,primiešame k nemu vajíčko a Solamil. Na panvici rozohrejeme olej, mäso opražíme, pridáme pokrájané šampiňóny a pomaly dusíme.

  2. 2

    Po chvíli pridáme pokrájanú kapustu i kapiu a roztlačený cesnak. Dusíme, kým mäso a kapusta nezmäkne.

  3. 3

    Pred dokončením prilejeme víno zmiešané so sójovou omáčkou a zázvorom. Ak treba, mäso dochutíme soľou, pripadne vegetou. Podávame s chlebom alebo pečivom

Diskusia k receptu

slnieckosom
Hmmm..zaujímavý recept a iste veľmi chutné papanie, vďaka, ukladám do KK :-))
hefi
Poznám, je to vynikajúce.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia