Huby po grécky

bambulka51 - bez fotkybambulka51, 19. apríla 2010

tento recept mám s knížočky RECEPTÁR JEDIEL Z HLIVY USTRIČNEJ

3-4
porcie

Suroviny

300 g
30 g
4 PL




Postup

  1. 1

    Hríby nadrobno pokrájame a dusíme s kmínom na masle. Kedˇsú mäké osolíme ich, pridáme pradajkový pretlak a jemne rozotretý cesnak a necháme ešte prejsť varom.

  2. 2

    Podávame podľa chuti ,s cestovinou alebo s čerstvým chlebíkom.

Diskusia k receptu

dadabarcelona
bambulka51, tesím sa za tento recept a dakujem. :-)))
ja celý zivot poznám jedine hlivu na smotane preto ju jedávam len malokedy a tu ju majú takú krásnu ze hocikedy by som aj kúpila len som nikdy nevedela co s ñou :-) .Mám rada nekomplkovane recepty,tento urcite vyskúsam.
evas13
Bambulka toto vyzerá super. Určite urobím.
bozulka
Je to určite vynikajúce.Vyskúšam.
@dadabarcelona tých receptov na hlívu je ďaleko viac,ja robím tiež falošnú držkovú,ale tam zemiaky nedávam,to nemá nič spoločné s držkovou a chýba tam červená paprika aspoň pol.lyžica,ale ináč polievka môže byť dobrá,hliva je veľmi dobrá len tak na masti /oleji ,ale masť je chutnejšia/ okmínovať,osoliť a do červena opiecť.K tomu čerstvý chlebík.Výborné.
Tiež robievam často omeletu s hlívou,k tomu uvarené zemiačky s maslom a petržlenovou vňaťou a je rýchly obed alebo večera.Fašírky s hlívou miesto mäsa,je toho dosť aby si nemusela len na smotane.
Želám ďalšie dobré nápady.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia