Hubový paprikáš so zeleným hráškom
Jaroslav Ertl
kapitán Gourmet klubu, 28. septembra 2010
kapitán Gourmet klubu, 28. septembra 2010
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na tmavom cibuľkovom základe urestujeme očistené a nakrájané huby. Pridáme papriku, krátko a rýchlo urestujeme a mierne podlejeme vodou.
- 2
Ďalej pridáme paprikové pyré a zelený hrášok. Podľa potreby paprikáš zriedime vodou.
- 3
Podľa vlastnej chuti ho môžeme zahustiť aj zápražkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu