Foto: elixir
Jedna z mnohých variácií na crumble, ovocnú pochúťku s rýchlou prípravou.
2
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
25-30 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Hrušku si nakrájame a rozdelíme do nádob na pečenie.
- 2
Vločky, škoricu, soľ a cukor najskôr zmiešame samotné, potom primiešame aj maslo. Snažíme sa to čo najviac pospájať. Vzniknutú zmes rozdelíme a nasypeme na hruškové kúsky.
- 3
Dáme piecť. Po dopečení môžeme dať na vrch šľahačku, prípadne zaliať pudingom a dekorovať ovocím.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu