Foto: Hotel International Veľká Lomnica
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Olúpané hrušky nastrúhame na jemnom strúhadle. Zalejeme 0,5 litra vody, pridáme cukor, vanilku a maslo. Uvedieme do varu. Varíme do mäkka. V troške vode rozmiešame krémový prášok a zavaríme ho do hrušiek.
- 2
Piškóty poukladáme do obdĺžnikovej formy a rozotrieme polovicu hrušiek. Uložíme ďalšiu časť piškót a na vrch rozotrieme zvyšnú plnku.
- 3
Necháme stuhnúť a krájame na kúsky. Posypeme kakaom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu