Hruškové tiramisu

sandra - fotkasandra, 28. októbra 2009
Hruškové tiramisu
Foto: Hotel International Veľká Lomnica
4
porcie
40 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 balenia
1 kg
80 g
1 ks
50 g
40 g
0,5 dl




Postup

  1. 1

    Olúpané hrušky nastrúhame na jemnom strúhadle. Zalejeme 0,5 litra vody, pridáme cukor, vanilku a maslo. Uvedieme do varu. Varíme do mäkka. V troške vode rozmiešame krémový prášok a zavaríme ho do hrušiek.

  2. 2

    Piškóty poukladáme do obdĺžnikovej formy a rozotrieme polovicu hrušiek. Uložíme ďalšiu časť piškót a na vrch rozotrieme zvyšnú plnku.

  3. 3

    Necháme stuhnúť a krájame na kúsky. Posypeme kakaom.

Diskusia k receptu

Vymazať
stefanm
Dnes som urobil a už skoro celé zjedné.Nestihlo to ani poriadne stuhnúť...fajnotka!!!


Vymazať
twiiity
Prosim vas,a skorica,klimceky a rum sa pouziju lde??mozno zle hladam,ale nikde to v postupe nevidim...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia