Hrušková pena s čokoládou a perníkovými sušienkami bez lepku
Foto: novalim
Čakáte hostí a nestíhate nič napiecť? Máme pre Vás riešenie. Náš dnešný jednoduchý a rýchly recept z Vás nielen urobí hviezdy
každej párty, Zobraziť celý popisČakáte hostí a nestíhate nič napiecť? Máme pre Vás riešenie. Náš dnešný jednoduchý a rýchly recept z Vás nielen urobí hviezdy
každej párty, ale vám aj ušetrí kopec času. Uvarené a rozmixované hrušky so škoricou, voňavá čokoláda a naše perníkové
sušienky Permonky bez lepku sú dokonalou kombináciou jesene. Stačí použiť pekné poháre a luxusný dezert je na stole.
Zdroj: www.novalim.sk
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Hrušky ošúpeme, odstránime jadierka, nakrájame na kocky a s cukrom, škoricou a citrónovou šťavou ich rozvaríme domäkka. Následne rozmixujeme tyčovým ponorným mixérom.
- 2
Do dezertných pohárov namrvíme na dno po 2 ks keksov Permonky.
- 3
Pridáme 2-3 lyžice rozvarenej hruškovej peny, na to nastrúhame čokoládu a pokračujeme vo vrstvení, až kým neminieme všetky prísady. Na vrch položíme celé sušienky na ozdobu. Podávame ešte teplé.
Tiež dezert:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu