Foto: mirko1141
Mám domácu pekárničku a našiel som dobrý recept na tento koláčik, tak som si povedal že ho vyskúšam.A veľmi sa mi osvedčil hlavne u Zobraziť celý popisMám domácu pekárničku a našiel som dobrý recept na tento koláčik, tak som si povedal že ho vyskúšam.A veľmi sa mi osvedčil hlavne u známych takže tento koláčik pečiem pravidelne.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do pekárničky dáme postupne mlieko, maslo, soľ s cukrom, múky (múky odporúčam preosiať). Sušené droždie a po zaznení zvukového signálu pridáme hrozienka.
- 2
Na pekárničke nastavíme: Program: KLASIK ZNEDNUTIE: MÉDIUM VEĽKOSŤ: 1KG ČAS SA NASTAVUJE AUTOMATICKY: 3:20 HOD
- 3
Pre tých, ktorí majú radi škoricu, skúste pridať škoricový cukor pridá to na aróme aj chuti! :D
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu