Hrnčeková bublanina
Foto: katarinalucanova
Jednoduchý chutný koláčik.
30
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
20 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Použijeme hrnček s objemom 250 ml. Môžeme použiť aj kelímok od smotany s obsahom 250 ml.
- 2
Vajíčka s cukrom vyšľaháme do peny. Pridáme šľahačkovú smotanu a postupne po častiach vmiešame múku s práškom do pečiva.
- 3
Plech na pečenie vymastíme tukom a vysypeme múkou. Do takto pripraveného plechu vylejeme cesto. Na cesto poukladáme pokrájané jahody. Upečieme (20 minút na 170 °C).
Tiež hrnčeková bublanina:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu