Hrnčeková bublanina
Hrnčeková bublanina

Hrnčeková bublanina

katarinalucanova - fotkakatarinalucanova, 12. júna 2023

Jednoduchý chutný koláčik.

30
porcií
15 minút
príprava
20 minút
na 170 °C

Suroviny

4 ks
1 hrnček
2 hrnčeky
1 hrnček (33 %)
1 bal.
2 hrnčeky




Postup

  1. 1

    Použijeme hrnček s objemom 250 ml. Môžeme použiť aj kelímok od smotany s obsahom 250 ml.

  2. 2

    Vajíčka s cukrom vyšľaháme do peny. Pridáme šľahačkovú smotanu a postupne po častiach vmiešame múku s práškom do pečiva.

  3. 3

    Plech na pečenie vymastíme tukom a vysypeme múkou. Do takto pripraveného plechu vylejeme cesto. Na cesto poukladáme pokrájané jahody. Upečieme (20 minút na 170 °C).

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia