Hríbiková praženica

limetka6 - fotkalimetka6, 20. mája 2014
Hríbiková praženica
Foto: limetka6

Možno je to pre niekoho zbytočný recept, ale každý musí niekde začať a boli časy, kedy som aj ja hľadala takýto na internete ;) Zobraziť celý popisMožno je to pre niekoho zbytočný recept, ale každý musí niekde začať a boli časy, kedy som aj ja hľadala takýto na internete ;) Snáď poslúži začiatočníkom a bude im aj chutiť !

3
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

5 ks
štipka
200 g
200 g




Postup

  1. 1

    Nalejeme si olej na panvicu a necháme na ňom dusiť nakrájané dubáky (alebo iné huby) až kým nezmäknú.

  2. 2

    Potom k nim pridáme tiež nakrájanú salámu a vmiešame celé vajíčka.

  3. 3

    Na tanieri hotovú praženičku dochutím a zdobím cherry paradajkami. Ja osobne si k tomu dávam najradšej pivko.. Dobrú chuť ;) !

Diskusia k receptu

kimlo
Takéto recepty nie sú vôbec zbytočné, osobne poznám takých čo nevedia ani praženicu spraviť, takéto recepty sú pre nich vhodné.
1x branoj
smejkad
niekto mozno ma pocit, ze sa to bije, ale ja ju robievam na slaninke bez oleja :-)
1x branoj




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia