Hrianky s drobkovou nátierkou

Dezider Krištof
šéfkuchár penziónu U mlynárky v Dudinciach, 19. marca 2010 9:34
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Hrianky s drobkovou nátierkouFoto: Pravda - Ivan Majerský

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Uvarené mäso pomelieme spolu a dáme do nádoby na prípravu nátierky. Pridáme maslo, rozotretý tavený syr, nastrúhané vajcia, majonézu, kečup, horčicu a soľ podľa potreby.

  2. 2

    Všetko dobre premiešame na hladkú nátierku. Zo sendviča nakrájame tenké plátky, ktoré po oboch stranách opečieme. Ešte teplé natierame pečeňovou nátierkou a ozdobíme kyslou uhorkou.

  3. 3

    NÁŠ TIP: Nátierky sú vďačným jedlom na raňajky, olovranty alebo desiate. Môžete si ich pripraviť aj zo zvyškov vareného alebo pečeného mäsa, ktoré by ste inak nezužitkovali. Dopracujete sa tak k ,,bezodpadovému hospodárstvu."

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist