Hrianky s drobkovou nátierkou

Dezider Krištof
šéfkuchár penziónu U mlynárky v Dudinciach, 19. marca 2010
Hrianky s drobkovou nátierkou
Foto: Pravda - Ivan Majerský

Suroviny

200 g
50 g
2 ks
2 PL ochutená
1 PL
1 PL
50 g




Postup

  1. 1

    Uvarené mäso pomelieme spolu a dáme do nádoby na prípravu nátierky. Pridáme maslo, rozotretý tavený syr, nastrúhané vajcia, majonézu, kečup, horčicu a soľ podľa potreby.

  2. 2

    Všetko dobre premiešame na hladkú nátierku. Zo sendviča nakrájame tenké plátky, ktoré po oboch stranách opečieme. Ešte teplé natierame pečeňovou nátierkou a ozdobíme kyslou uhorkou.

  3. 3

    NÁŠ TIP: Nátierky sú vďačným jedlom na raňajky, olovranty alebo desiate. Môžete si ich pripraviť aj zo zvyškov vareného alebo pečeného mäsa, ktoré by ste inak nezužitkovali. Dopracujete sa tak k ,,bezodpadovému hospodárstvu."

Diskusia k receptu

bambulka51
No ,to určite nie je zlý nápad,pažitku už sadím-v byte.A čo sa nezje,dá sa do skleného pohára a do chladničky.Super,díky.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia