Hrianky s drobkovou nátierkou
Dezider Krištof
šéfkuchár penziónu U mlynárky v Dudinciach, 19. marca 2010
šéfkuchár penziónu U mlynárky v Dudinciach, 19. marca 2010
Foto: Pravda - Ivan Majerský
Postup
-
1
Uvarené mäso pomelieme spolu a dáme do nádoby na prípravu nátierky. Pridáme maslo, rozotretý tavený syr, nastrúhané vajcia, majonézu, kečup, horčicu a soľ podľa potreby.
- 2
Všetko dobre premiešame na hladkú nátierku. Zo sendviča nakrájame tenké plátky, ktoré po oboch stranách opečieme. Ešte teplé natierame pečeňovou nátierkou a ozdobíme kyslou uhorkou.
- 3
NÁŠ TIP: Nátierky sú vďačným jedlom na raňajky, olovranty alebo desiate. Môžete si ich pripraviť aj zo zvyškov vareného alebo pečeného mäsa, ktoré by ste inak nezužitkovali. Dopracujete sa tak k ,,bezodpadovému hospodárstvu."
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu